Stichting Samen Gratis Scheiden biedt mediation in heel Nederland

Mediation is de weg naar scheiding in harmonie. Het is de manier een echtscheiding, ontbinding van geregistreerd partnerschap, scheiding van tafel en bed of een verbreking van een samenleving, samen in onderling overleg te regelen. Op deze manier voorkomt men een vechtscheiding.

U bepaalt de inhoud van de overeenkomsten

Als koppel bepaalt u zelf de inhoud van het ouderschapsplan en het convenant. U bepaalt namelijk samen hoe u de gevolgen van de echtscheiding ten aanzien van de kinderen en financiën wenst te regelen. De mediator helpt u aan de belangrijkste informatie en begeleidt u door dit proces. Mediators van Stichting Samen Gratis Scheiden werken helemaal gratis voor iedereen die in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Dit is uniek in Nederland.

Geen ruzie, geen vechtscheiding!

Niemand is gebaat bij een vechtscheiding. Daarom is het altijd beter om te kiezen voor een harmonieuze scheiding. Mediation is dan de beste weg. Mediators en Advocaten werkzaam voor de Stichting zijn gespecialiseerd in familierecht mediation.

Meer over mediation

Marianne Stoffels Neem contact op

Helemaal zonder kosten scheiden

“Even voorstellen, mijn naam is Marianne Stoffels. Ik ben ruim 25 jaar advocaat en ben gespecialiseerd in echtscheidingsrecht. Sinds 2000 ben ik als familierecht advocaat aangesloten bij de vFAS. Sinds 2012 ben ik ook MfN Mediator.’’ PROFESSIONEEL Alle familierecht advocaten en mediators werkzaam voor de Stichting zijn gespecialiseerd in echtscheidingsrecht. MEDIATION Mediation is het middel bij uitstek om de gevolgen van een echtscheiding, ontbinding geregistreerd partnerschap, scheiding van tafel en bed en/of verbreking samenleving, harmonieus op te lossen. Er komt geen rechter aan te pas! (Een vechtscheiding wenst immers niemand!) U bepaalt zelf hoe u de gevolgen van de echtscheiding wenst te regelen! HELEMAAL GRATIS! De Stichting kan ruim 70% van diegene die een echtscheiding wensen GEHEEL GRATIS helpen! Cliënten ontvangen geen enkele nota!

Meer informatie?

Meer informatie over gratis scheiden

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.  Telefoon  Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 22.00 uur op nummer 088 – 116 4444. Whatsapp Buiten werktijden zijn wij te bereiken via whatsapp op 06 – 57 409 743. Contactformulier U kunt ook altijd gebruikmaken van het contactformulier.