Den Haag

Gratis scheiden in Den Haag

Woon je in omgeving Den Haag, heb je een laag tot modaal inkomen en willen jullie graag scheiden? Stichting Samen Gratis Scheiden biedt als enige in Nederland de mogelijkheid aan om écht 100% gratis te scheiden. Als jullie voldoen aan de eisen kost scheiden namelijk helemaal niets. Lees hieronder meer over onze werkwijze en wat wij voor je kunnen doen.

 

Wanneer kom ik in aanmerking voor een gratis scheiding?

Wij zijn een non-profitorganisatie. Onze familierechtadvocaten en mediators zijn gespecialiseerd in echtscheidingen. Om in aanmerking te komen voor deze gratis scheidingsprocedure, moeten jullie voldoen aan de inkomens- en vermogenstoets. Als jullie allebei recht hebben op gesubsidieerde rechtsbijstand, dan verzorgen wij de echtscheiding helemaal gratis. Stichting Samen Gratis Scheiden is hierin uniek in Nederland. Voldoet één van jullie niet aan de voorwaarden, dan bieden we alsnog een scherp tarief aan.

 

Gratis online scheiden in Den Haag

Bij Samen Gratis Scheiden bieden we jullie de optie om volledig online te scheiden. In dat geval vinden onze gesprekken plaats via een videoverbinding. Jullie spreken onze mediator dan vanuit de eigen vertrouwde omgeving. Liever een persoonlijke bespreking op één van onze kantoren of aan huis? Dat kan ook. Wij zijn werkzaam door heel Nederland.

Snel weten of je voor een gratis scheiding in aanmerking komt?

Neem direct contact op