Wat kunt u van onze mediators verwachten?

Voor de Stichting Samen Gratis Scheiden werken alleen advocaten en mediators die als MfN Mediator staan ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Ze zijn allemaal gespecialiseerd in familierecht.

Onze mediators hebben veel ervaring met alle vragen en problemen die zich tijdens een echtscheidingsprocedure kunnen voordoen. Zij zijn opgeleid om de emoties die er in een echtscheidingsprocedure spelen, in goede banen te leiden. Bovendien weten ze alles over de juridische vraagstukken waar u mee te maken kunt krijgen in uw geval.

U bepaalt de inhoud
Een mediator, in tegenstelling tot de rechter, bepaalt niet voor u hoe de overeenkomst met uw partner er uiteindelijk uit komt te zien. Dat doet u samen in onderling overleg. U bepaalt dus helemaal zelf hoe u de gevolgen van de echtscheiding wenst te regelen. 

Online of op kantoor?

Stichting Samen Gratis Scheiden biedt u via Skype ook online mediation. U heeft dan contact met dezelfde mediators, maar gewoon vanuit uw vertrouwde omgeving. U kunt dus vanuit elke locatie uw echtscheiding, ontbinding geregistreerd partnerschap, verbreking samenleving of scheiding van tafel en bed regelen. Dit is ook een handige optie als de wachttijd bij het kantoor in uw buurt even te lang is.


Maak direct een afspraak

CONTACT


Meer informatie over Gratis scheiden